Personeelsuitje in Scheveningen

Wilt u uw personeel een gezellige dag bezorgen?

Beachclub Twins is een begrip in Scheveningen als het gaat om het organiseren van de gezelligste personeelsuitjes. In ons paviljoen aan het bekende strand van Scheveningen doen wij de leukste themafeestjes om uw personeelsuitje tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Teambuilding in een ongedwongen sfeer waar plezier en ontspanning centraal staan.

 

Wat hebben wij te bieden voor een personeelsuitje in Scheveningen

Ons terras biedt plaats aan ruim 1000 personen. Ook beschikken wij over een verwarmde binnenaccommodatie voor ruim 200 personen, die eventueel kan worden uitgebreid met partytenten tot 500 personen. Uw feestje is dus niet afhankelijk van het weer. Voor uw personeelsuitje hebben wij verschillende arrangementen met heerlijk eten en lekkere drankjes, entertainment en de beste service.

 

Ervaring in verschillende activiteiten voor een personeelsuitje in Scheveningen

Beachclub Twins heeft ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van verscheidene activiteiten op het strand. Voor iedere gelegenheid hebben wij vele mogelijkheden, die geheel naar eigen wens kunnen worden aangepast. 

 

Voor vragen over een personeelsuitje in Scheveningen, vul ons contactformulier in (Binnen 24 uur reactie). U kunt natuurlijk ook direct contact zoeken met Rebecca Ludovici 06-1344920.

Neem contact met ons op!

Velden met een * zijn verplicht
Naam
Graag invullen
*  
E-mail
Geldig e-mail adres invullen
*  
Telefoon
 
Vragen / opmerkingen