3×3 expeditie

3×3 expeditie

Bent u op zoek naar een origineel uitje? Dan is dit uw kans! TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan. Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren?
TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 6 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd waarbij 6 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
3×3 Expedition vanaf € 450,-
Tijdsduur 2 – 2,5 uur
Minimaal 15 personen € 30,- p.p.
Boven de 50 personen  prijs op aanvraag

3×3 bij twins scheveningen

Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek bedrijfsfeest. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing

Meer weten?

Vraag  dan een vrijblijvende offerte op maat aan

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement