Bedrijfsuitje Scheveningen

aan de boulevard van Scheveningen

Beachclub Twins ligt aan de boulevard van Scheveningen en organiseert al ruim 30 jaar bedrijfsuitjes; Wij hebben de ideale locatie voor een bedrijfsuitje Scheveningen. Het strand en de zee, een unieke plek om uw medewerkers een leuke werkonderbreking of een dagje uit te bezorgen. Wordt het een afscheidsborrel, jubileum, vergadering, congres, zakenlunch, vrijdagmiddag borrel, personeelsfeest of een seminar. Twins heeft de know-how in huis om uw bedrijfsuitje goed te organiseren.

Lekker uitwaaien op het strand met diverse activiteiten en workshops

Van Beach-activiteiten als 6-kamp, Raften, Sumoworstelen of Beachvolleybal tot leren Waterskiën. Bij mooi weer of minder mooi weer kunt u ook diverse workshops boeken zoals djembé trommelen, wijnproeverij, salsadansen of een creatieve workshop. Een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest na een zomerse BBQ, of hele themafeesten. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Kijk ook eens op onze overzichtspagina van onze workshops

Alles is bespreekbaar. Bedrijfsuitje Scheveningen

Wat het ook wordt, over uw bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat! Wij bieden onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Wij kunnen partijen verzorgen voor 10 tot 1000 personen.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen? 

 • Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid.
 • Complete buffetten en menu- arrangementen. All-in prijzen vanaf €12,50 pp
 • Lekker ontbijten, brunchen of een lunch arrangement
 • Diverse activiteiten, workshops, beachcamp of themadag
 • Volledige overkapping en verwarmd; als de zon het af laat weten
 • Entertainment bedrijven: Dj, live bands, casino, clown, grappige kelner
 • Producten zijn vers en huisgemaakt door de eigen keukenbrigade. Zie ons menu
 • Zelf bbq-en in ons restaurant. Zie bbq-arrangementen
 • Kinderen zijn zeer welkom. We hebben een springkussen en het strand:)
 • Gezellige loungebanken met openhaard tafels. Zie foto’s
 • Groepsvervoer per touringcar mogelijk
 • 2 locaties. Voor bedrijfsfeesten, teambuilding of andere feestelijke aangelegenheden
 • Geweldig uitzicht. Restaurant en buiten loungen.
 • Nieuwsflits?

Kijk voor meer informatie op onze bbq-arrangementen of kijk bij workshops

Neem contact met ons 

Voor vragen; vul ons contactformulier in. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan. Direct contact? Bel Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannen, vrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button