Activiteiten

Zoekt u naar activiteiten op het strand?

Houdt u van strand, zon, zee en wind? Dan gaan we met z’n allen gezellig naar Beachclub Twins. Beachclub Twins organiseert verschillende activiteiten, feesten en partijen. Voor het boeken van een activiteit op het strand bent u bij ons dus aan het juiste adres. Twins is de garantie voor een geslaagd dagje uit!

Twins voor onvergetelijke feesten

Beachclub Twins is gevestigd op loopafstand van De Pier, Het Kurhaus en Holland Casino in Scheveningen. Wij organiseren de leukste partijen en feesten! Voor een gezellige strand activiteit zoals een lekkere BBQ avond of een speciaal themafeest zien wij u graag in onze tent op het Scheveningen strand. Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten Ook als u uw personeel wilt verrassen met een bedrijfsuitje waarbij teambuilding wordt bereikt via een gezamenlijke activiteit op het strand, kunnen wij dat voor u regelen.

Wij hebben ideale locaties voor een energiek bedrijfsuitje.

Op het strand kunt u verschillende bijvoorbeeld samen aan georganiseerde wedstrijden deelnemen, en ondertussen verwend worden met de lekkerste hapjes en drankjes. Mocht het weer minder mooi zijn, geen nood! U kunt dan genieten van creatieve workshops, waaronder wijnproeverij, salsadansen of djembe trommelen.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement