Activiteiten Scheveningen

Activiteiten in Scheveningen

Bent u op zoek naar een goede locatie voor leuke activiteiten? Beachclub Twins in Scheveningen is de ideale plek voor het organiseren van diverse activiteiten. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het organiseren van leuke feesten en partijen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook verschillende workshops combineren met verschillende activiteiten in Scheveningen. Wij spelen in op de wisselende weersactiviteiten en weten altijd een alternatief programma aan te bieden. Enkele activiteiten van Beachclub Twins:

Uiteraard bieden wij bij de activiteiten in Scheveningen een smakelijk menu en lekkere drankjes tegen een scherpe all-in prijs.

Entertainment en activiteiten in Scheveningen

Uw activiteiten in Scheveningen zijn niet compleet zonder de verschillende soorten van entertainment die wij te bieden hebben. Ook voor kinderen hebben wij passend entertainment. Suggesties voor entertainment werken wij graag samen met u uit. Wij bieden onder andere een DJ, bands, Casino en de ballon clown.

Nieuw bij TWINS: 3×3 expeditie
TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek bedrijfsuitje. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.