Algemeen

Kent u de gezelligste strandtent van Scheveningen?

Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, bevindt zich de strandtent: Beachclub Twins. Kom bij onze strandtent genieten van een heerlijke zomerdag aan het strand.

Allerlei gezellige activiteiten in onze strandtent

Heeft u iets te vieren?
 Een volledig georganiseerd feest, ontbijt, lunch, diner, borrel, private diner, BBQ, trouwerij, kinderfeestje of vrijgezellenfeestje. In overleg is bij ons bijna alles mogelijk!
Je kunt een deel van Twins afhuren voor het geven van een trouwfeest, een verjaardag of een zakelijke bijeenkomst. Maar het strandpaviljoen is vooral een goed en gezellig restaurant.

Minder mooi weer?

Daar houden we altijd rekening mee in Nederland. Onze strandtent kan volledig worden overkapt en worden verwarmd. Ons restaurant heeft een goede menukaart voor ontbijt, lunch of diner.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Verschillende leuke activiteiten

Doe met uw gezelschap mee aan de activiteiten die wij vanuit onze strandtent op het brede strand van Scheveningen organiseren. Wij verzorgen vele actieve en creatieve workshops zoals salsadansen, djembe, power yoga, zandsculpturen, paaldansen of speedgolven. Nieuw is onze Expeditie Robinson Experience. De unieke uitdaging waar u zich waant op een plek waar overleven en competitie centraal staan. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement