Rondleiding in Scheveningen

Oh Oh Den Haag, Rondleiding in Scheveningen

Nieuwsgierig naar wat er allemaal te beleven is in Scheveningen. Dan is een rondleiding in Scheveningen een goed idee. Beachclub Twins biedt sinds deze zomer rondleidingen aan die je nadien een betere indruk geven op het nu en het verleden van het Scheveningse vissersdorp. Onze rondleiding start uiteraard in ons Strandpaviljoen, gelegen aan de boulevard, met een lekker kopje koffie en kennismaking met de gids. Daarna gaan we van start. De rondleiding is te voet maar kan ook per step, fiets of zelfs de tuctuc gedaan worden. Tijdens de rondleiding bezoeken we oa de vuurtoren van Scheveningen nabij de Scheveningse haven en visafslag.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.