All-in arrangement Scheveningen

Met familie of collega’s genieten op het strand?

Kies dan voor een all-in-arrangement van Beachclub Twins in Scheveningen. Met een all-in-arrangement kunt u lekker met familie, vrienden of uw personeel genieten van strandactiviteiten en verrukkelijk eten op een van de leukste plekken in Scheveningen.
De all in arrangementen van  Beachclub Twins in Scheveningen bestaan uit eten en activiteiten; koude drankjes, heerlijke hapjes van de bbq met verschillende vleessoorten en leuke activiteiten, workshops of een combinatie daarvan. Het is  mogelijk de gerechten te wijzigen of uw all-in-arrangement uit te breiden met onze supplementen en het programma naar eigen wens in te vullen. Een menu voor vegetariërs, of hallal, dat geen enkel probleem.

Met 15 personen begint de pret echt!

Al onze all-in-arrangementen zijn bestemd voor groepen vanaf 15 personen. Alle arrangementen worden op ons terras gehouden.  Bij minder weer, hebben wij verwarming en uiteraard een overkapping.

Nieuw bij TWINS: 3×3 expeditie

TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek bedrijfsuitje. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing. Een all-in arrangement Scheveningen

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.