Bedrijven

Bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje in Den haag?

Beachclub Twins is een strandpaviljoen voor jong en oud, schuin tegenover het Kurhaus. Wordt het een afscheidsborrel, jubileum, vergadering, congres, zakenlunch, vrijdagmiddag borrel, personeelsfeest of een seminar. Twins heeft de know-how in huis om het voor uw tot in de puntjes te organiseren

Twins denkt met u mee

Heeft u zelf een goed idee? Wij staan overal voor open en denken graag met u mee. Wij bieden onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs.

Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting.
Wij bieden ruimte van 10 tot 1000 personen.
Wilt u meer informatie over een bedrijfsuitje bij Twins in Scheveningen?

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins is een begrip langs de Nederlandse kust

Het strand is een unieke locatie om uw medewerkers te laten ontspannen, de zeelucht zal iedereen een vakantiegevoel bezorgen. De beach-activiteiten als, touwtrekken, 6-kamp, meerkamp of beachvolleybal tot leren waterskieen of powerkiten versterken het groepsgevoel. Workshops als djembé trommelen, wijnproeverij, salsadansen of een creatieve workshop laat de werknemers ook genieten en deze zijn ook te boeken bij minder mooi weer.

Na zo’n dag lekker bezig zijn is het tijd voor een spetterend feest. Denk dan aan een BBQ of een buffet warm of koud met daarna een themafeest of DJ en artiest.