actief-bedrijfsuitje-scheveningen

Beachclub Twins gelegen aan de boulevard van Scheveningen organiseert al ruim 25 jaar actieve bedrijfsuitjes. Wij hebben de ideale locatie voor een actief bedrijfsuitje. Het strand is een unieke locatie om uw medewerkers een leuke werkonderbreking of een dagje uit te bezorgen.

Lekker uitwaaien op het strand met verschillende activiteiten

Van Beachactiviteiten als 6-kamp, Raften, Sumoworstelen of Beachvolleybal tot leren Waterskiën. Bij mooi weer of minder mooi weer kunt u ook diverse workshops boeken zoals djembe trommelen, wijnproeverij, salsadansen of een creatieve workshop. Een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest na een zomerse BBQ, of hele themafeesten. Wij geven u graag advies met onze jarenlange ervaring.

Nieuw bij TWINS: 3×3 expeditie
TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek en actief bedrijfsuitje. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing

Alles is bespreekbaar. Actief bedijfsuitje Scheveningen

Wat het ook wordt, over uw actief bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat! Wij bieden onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Wij kunnen partijen verzorgen voor 10 tot 1000 personen.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.