afdelingsuitje-scheveningen

Een Afdelingsuitje vieren in  Beachclub Twins in Scheveningen. kies dan voor Beachclub Twins. Wij hebben de leukste Beachclub van Scheveningen voor het beleven van een super gezellige dag.

Vele activiteiten op het strand

Voor een gezellig afdelingsuitje aan het strand met personeel, kunt u naast een barbecue ook kiezen voor een Spaanse avond of een themafeest. Voor het gemak hebben wij een aantal standaard arrangementen samengesteld. Uiteraard is het mogelijk de gerechten te wijzigen of aan te vullen met onze supplementen, geheel naar eigen wensen. De arrangementen kunnen worden gecombineerd met onze activiteiten en/of workshops. Voor een sportief uitje aan het strand kunt u ook meedoen met onze strandactiviteiten. Beachclub Twins heeft complete dagprogramma’s waar u een keuze uit kunt maken. Doordeweeks kunt u rekenen op fikse kortingen!

Onze locatie voor een afdelingsuitje Scheveningen

Beachclub Twins ligt aan de boulevard van Scheveningen, vlakbij De Pier, het Kurhaus en Holland Casino. Behalve van ons ruim terras kunt u ook lekker genieten van onze verwarmde en overkapte binnenaccommodatie tijdens de minder zonnige dagen.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.