bedrijfsevenement-scheveningen

Voor feesten of vergaderingen

Vergaderen op het strand is een leuke onderbreking om vervolgens weer enthousiast uw dagelijks werk aan te vangen. Maar ook een feestje op het strand is als bedrijfsevenement ook welkom! Wij organiseren voor u onder andere de volgende bedrijfsevenementen:

Neem liever een all-in pakket

Voor uw bedrijfsevenement in Scheveningen is het  handig een all-in-arrangement te nemen. Dit is een compleet verzorgd pakket met eten en activiteiten inbegrepen. Twins is uiterst flexibel en denkt graag met u mee

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.