bedrijfsfeest-scheveningen

Een bedrijfsfeest aan zee? Twins in Scheveningen is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten en partijen. Onze organisatie heeft al meer dan 35 jaar ervaring. Van een intiem diner tot een groots bedrijfsfeest.

Een bedrijfsfeest tot een onvergetelijk succes maken

Voor een onvergetelijk feest in Scheveningen is Beachclub Twins het beste adres. Wij verzorgen partijen van 10 tot 1000 personen. Bij ons kunt u genieten van eten en drinken met uitzicht op zee.  Uiteraard spelen wij in op de verschillende weersomstandigheden. De locatie kan overkapt en verwarmd worden, zodat uw bedrijfsfeest in volle gang verder gaat. Ook kunt u een thema koppelen aan uw bedrijfsfeest: Twins is een expert in het organiseren van themafeesten. Samen met u kiezen wij een gepast thema voor deze dag. Twins denkt graag met u mee!

Nieuw bij TWINS: 3×3 expeditie
TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek bedrijfsfeest. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.