Bedrijfsuitje scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen?

Beachclub Twins verzorgt al ruim 30 jaar bedrijfsuitjes, feesten/partijen, kinderfeestjes en trouwpartijen. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen is het de ideale locatie om van uw wensen een feest te maken. Wij hebben er voor gekozen om te werken met buffetten die kunnen worden ingericht naar uw specifieke wensen tegen een scherpe all-in prijs. In samenspraak met onze meesterlijke chef-kok Greg Amse kan op iedere persoonlijke smaak en wens worden ingegaan.

Wat hebben wij te bieden voor een geslaagd bedrijfsuitje?

Het strand met prachtig uitzicht geeft direct een vakantiegevoel. Lekker uitwaaien op het strand met verschillende workshops, spelactiviteiten. Denk dan eens aan strandactiviteiten als 6-kamp, Raften, Sumoworstelen of Beachvolleybal tot leren Waterskiën. Ondertussen is onze keukenbrigade bezig met uw diner. Bij minder mooi weer bieden wij diverse workshops als djembe trommelen, wijnproeverij, salsadansen of een creatieve workshop. Deze zijn uiteraard ook te boeken bij mooi weer.

Ervaring in verschillende activiteiten

Na een heerlijk diner, een spetterende beachparty met live muziek, een DJ of een artiest maar ook hele themafeesten behoren tot de mogelijkheden. U kunt ook gebruik maken van ons aanbod om onbeperkt te eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Twins kan partijen verzorgen voor 10 tot 1000 personen.

Beachclub Twins, ouderwetse gastvrijheid in een modern jasje!

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.