Eten grote groep

Bent u op zoek naar een locatie waar u goed kunt eten met een grote groep? Dan bent u bij Beachclub Twins aan het juiste adres. Wij bieden ruime keuze voor grote groepen. U kunt kiezen uit onze vele arrangementen. Uiteraard kunnen wij ook een menu in overleg samenstellen

Verschillende arrangementen voor grote groepen

Beachclub Twins biedt verschillende leuke arrangementen voor zowel keine als grote gezelschappen. Ook kan en groep een culinaire workshop volgen. Bij ons bestaat de mogelijkheid om meerdere workshops te combineren. Voor het gemak kunt u kiezen uit de volgende arrangementen:

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.