feesten en partijen scheveningen

Iets te vieren?

Neemt dan vandaag nog contact op met Beachclub Twins. Wij organiseren gezellige feesten en partijen in ons strandpaviljoen aan het strand van Scheveningen.

Genieten in Scheveningen

Tijdens onze gezellige feesten en partijen aan de boulevard van Scheveningen kunt u genieten van het heerlijke eten, de leuke sfeer en het adembenemende uitzicht.  Op onze menukaart staan gerechten die geschikt zijn voor elk moment van de dag. Onze specialiteit zijn feesten en partijen. Samen met u kiezen wij een gepast thema voor de dag. Ook aan de minder zonnige dagen is gedacht. Het strandpaviljoen is dan lekker verwarmd en overkapt. Van begin maart tot begin november is Twins de strandtent in Scheveningen waar de leukste feesten en partijen plaatsvinden!

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.