goedkoop bedrijfsuitje scheveningen

Een goedkoop bedrijfsuitje op een super gezellige locatie aan het strand van scheveningen. Beachclub Twins is dan een goede keuze. Onze beachclub ligt aan de boulevard van Scheveningen en is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Wij organiseren bedrijfsuitjes met een lager budget. Dit houdt in dat we u een scherpe all-in deal bieden voor een onvergetelijke dag. Doordeweeks kunt u  bijv rekenen op een goede korting. Wij bieden ruimte van 10 tot 1000 personen.

Enkele van onze activiteiten zijn:

Na onze spelactiviteiten lekker uitwaaien op het strand…De zon en de zee, het is voor niks! Voor daarna een lekker koud of warm buffet. Waarbij rekening wordt gehouden met de prijs! Geen verassingen achteraf. En geen standaard arrangementen

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.