groot bedrijfsfeest

grotegroepen-twins

Een groot bedrijfsfeest aan zee? Twins in Scheveningen is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten en partijen voor grote groepen. Onze organisatie heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Van een intiem diner tot een groot bedrijfsfeest: onze locatie in Scheveningen leent zich voor elk feest

Een groot bedrijfsfeest tot een onvergetelijk succes maken

Voor een onvergetelijk en groot bedrijfsfeest in Scheveningen heeft Twins een goede locatie. Wij bieden ruimte tot 1000 personen. Bij ons kunt u genieten van heerlijk eten, drank en een prachtig uitzicht. Uiteraard kunnen wij inspelen op de verschillende weersomstandigheden. De locatie kan overkapt en verwarmd worden, zodat uw groot bedrijfsfeest in Scheveningen in volle gang verder gaat. Ook kunt u een thema koppelen aan uw bedrijfsfeest: Twins is een expert in het organiseren van themafeesten. Samen met u kiezen wij een gepast thema voor de dag.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.