netwerkborrel

Een effectieve netwerkborrel in het leukste strandpaviljoen

Netwerkborrelen in een gezellige sfeer? Beachclub  Twins in Scheveningen is de plek bij uitstek voor een gezellige netwerkborrel.  Beachclub Twins is gelegen aan de  boulevard van Scheveningen op loopafstand van Crazy Piano’s, Holland Casino en de Pier. Voor een netwerkborrel in Scheveningen gaat u naar het leukste strandpaviljoen;  Beachclub Twins. De bar is goed voorzien. Tijdens de netwerkborrel in ons strandpaviljoen te Scheveningen kunt u onder andere kiezen uit:

  • bier van de tap;
  • wijnen;
  • diverse cocktails;
  • gedestilleerde drank.
  • scherpe all-in deals

Behalve netwerk borrelen kunt u bij Beachclub Twins in Scheveningen ook workshops volgen en feesten en partijen organiseren. Bovendien is Twins een officiële trouwlocatie. Enkele van onze all- in arrangementen bieden onbeperkt drinken en eten.

Groepsactiviteiten: voordelig en gezellig

Wij bieden ruimte van 10 tot 1000 personen. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten. Wij geven graag advies op maat hierover. Onze prijzen houden we laag en zo voordelig mogelijk.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.