Personeelsuitje scheveningen

Beachclub Twins is een begrip in Scheveningen als het gaat om het organiseren van de gezelligste personeelsuitjes. In ons paviljoen aan het bekende strand van Scheveningen doen wij de leukste themafeestjes om uw personeelsuitje tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Teambuilding in een ongedwongen sfeer waar plezier en ontspanning centraal staan.

Wat hebben wij te bieden voor een personeelsuitje in Scheveningen

Ons terras biedt plaats aan ruim 1000 personen. Ook beschikken wij over een verwarmde binnenaccommodatie voor ruim 200 personen, die eventueel kan worden uitgebreid met partytenten tot 500 personen. Uw feestje is dus niet afhankelijk van het weer. Voor uw personeelsuitje hebben wij verschillende arrangementen met heerlijk eten en lekkere drankjes, entertainment en de beste service. Beachclub Twins heeft ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van verscheidene activiteiten op het strand. Voor iedere gelegenheid hebben wij vele mogelijkheden, die geheel naar eigen wens kunnen worden aangepast.

Nieuw bij TWINS: 3×3 expeditie
TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek personeelsuitje. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef, durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.