teambuilding strand

Op zoek naar een plek voor teambuilding? Beachclub Twins, gelegen aan de boulevard van Scheveningen, is dé plek voor het organiseren van verschillende teambuilding activiteiten op het strand. Beachclub Twins organiseert verschillende activiteiten en workshops, waarbij de hele groep op actieve wijze met elkaar bezig is. Zo stimuleert u op het strand de teambuilding onder uw medewerkers of onder de groep.

Enkele activiteiten voor teambuilding op het strand

Beachclub Twins heeft de ideale plek voor outdoor bedrijfsuitjes. Op het strand kunt u teambuilding stimuleren door mee te doen met de vele strandactiviteiten die wij samen met u organiseren. Enkele strandactiviteiten zijn:

  • Salsadansen
  • Powerboat varen
  • Cocktail shaken
  • Beachvolleybal
  • Expeditie

Gezamenlijk met het personeel barbecuen op het strand stimuleert ook de teambuilding. Aan het eind van de dag kan de hele groep samen genieten van de ondergaande zon en het uitzicht en de activiteiten op het strand.

Nieuw bij TWINS: Beach expeditie
TWINS biedt u en uw collega’s een beach expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan beach expeditie, een uniek bedrijfsuitje. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma.

Standaard arrangementen samengesteld

Voor het gemak hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Om het geheel naar eigen wensen in te vullen is het ook mogelijk deze te wijzigen of uit te breiden. Alle arrangementen worden op het terras van Beachclub Twins gehouden.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.