vrijgezellenfeest organiseren

Beachclub Twins gelegen aan het strand van scheveningen organiseert grote en kleine vrijgezellenfeesten. Bruidsparen-to-be kiezen er steeds vaker voor om samen hun vrijgezelle status vaarwel te zeggen. In de aanwezigheid van hun vrienden en vriendinnen natuurlijk.

Bekijk arrangementen   Onze workshops

Twins heeft de unieke locatie vlak aan het strand. Twins biedt een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest tot hele themafeesten. In overleg is er van alles mogelijk. Van striptease tot gekke spelletjes of een verkleedpartij van bruid en bruidegom. Maar ook de hapjes en drankjes. Omdat het meestal de bedoeling is dat alle deelnemers aan het vrijgezellenfeest de kosten betalen, biedt Twins onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting.
Wij bieden ruimte van 10 tot 1000 personen.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in (Binnen 24 uur reactie). U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Tel: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Bericht