Feestlocatie grote groep

Dé feestlocatie in Zuid Holland

Bent u op zoek naar een feestlocatie voor een grote groep? Kies dan voor het Beachclub Twins. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van trouwfeesten, personeelsfeesten, workshops en andere activiteiten op het strand. Beachclub Twins is een uitstekende feestlocatie voor grote groepen. Met onze all-in arrangementen heeft u ruime keuze voor uw activiteiten.

De mogelijkheden voor grote groepen

Twins beschikt over een grote locatie voor  groepen. Wij bieden verschillende arrangementen inclusief eten en drinken. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende soorten entertainment. Uiteraard kunnen wij ook uw speciale wensen in vervulling laten gaan.  Enkele activiteiten die u bij Twins kunt organiseren zijn:

  • bedrijfsuitjes;
  • bruiloft;
  • vrijgezellenfeest;
  • workshops;
  • BBQ op het strand;
  • beach activiteiten.

Na een heerlijke barbecue, een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest maar ook hele themafeesten kunnen wij organiseren voor grote groepen. U kunt ook gebruik maken van ons aanbod om onbeperkt te eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Wij bieden locatie voor groepen van 10 tot 1000 personen.

Heeft u speciale wensen of kunt u niet direct de informatie vinden die u zoekt? Neem gerust contact met ons op en wij spreken uw wensen door.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement