Groepsarrangementen in Scheveningen

Gezellig en leuk: groepsarrangementen in Scheveningen

Gezellig op stap met vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor een voordelig groepsarrangement van Beachclub  Twins in Scheveningen. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellen- of familiedagen. Met de groepsarrangementen van Twins in Scheveningen geniet de hele groep onbezorgd en voordelig van een dagje strand.

Onze arrangementen

Onze arrangementen zijn voor groepen vanaf 15 personen. De standaard groepsarrangementen van Twins kunnen naar keuze uitgebreid of aangepast worden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid gerechten en drank te wijzigen. Bij minder weer is de locatie overdekt en verwarmd, zo kan uw reservering gezellig doorgaan. Wij bieden de volgende groepsarrangementen:

Twins ligt aan de boulevard van Scheveningen, op steenworp afstand van Crazy Piano’s, de Pier en Holland Casino. Wij bieden ruimte voor 10 tot 1000 personen.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement