Trouwen op het strand

Trouwen op het strand van Scheveningen: toppunt van romantiek!

Uw bruiloftsfeest op het strand met een schitterend uitzicht op de zee? Deze belangrijke dag in uw leven wordt superromantisch gemaakt met een huwelijksarrangement van strandpaviljoen Twins.

Een schitterend bruiloftsfeest

De sfeer van trouwen op het strand is geweldig. Wij helpen u vanaf het begin tot het eind met de organisatie. Op uw trouwdag geniet u van een schitterende locatie, een diner met uw gasten en een knallend feestje. Dit alles omlijst met de pracht van de ondergaande zon. Al met al een bruiloft zoals een bruiloft hoort te zijn!

Beachclub Twins biedt trouwen op het strand

Ons terras biedt plaats aan ruim 1000 personen plus een verwarmde binnenaccommodatie. Deze kan ook uitgebreid worden met partytenten. Naar de andere kant van de wereld gaan om te trouwen in een tropische setting hoeft niet meer, want het kan op het strand bij Twins. Wij zetten ons voor de volle 100% in om uw droomhuwelijk werkelijkheid te maken.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement