Trouwlocatie in Scheveningen

Op zoek naar een trouwlocatie in Scheveningen?

Voor een sfeervol bruiloftsfeest is Beachclub Twins de meest geschikte trouwlocatie in Scheveningen. Tijdens de ceremonie kunt u genieten van het uitzicht op de zee en de stralende zon.

Trouwen op het strand…prachtig!

Met Beachclub Twins als uw trouwlocatie in Scheveningen kunt u l op het strand trouwen met de voeten in het zand. Na de ceremonie kunt u genieten van een receptie of een knalfeest. Wij organiseren uw bruiloft van begin tot eind. Een mooi buffet, de mogelijkheid tot het zingen en opvoeren van eigen gemaakte liedjes of toneelstukjes, een muziekband naar keuze, een leuk presentje bij het weggaan. Niks is te gek. Heeft u speciale wensen voor die mooie dag in uw leven? Dan gaan wij samen met u aan tafel om uw bruiloft geheel naar eigen wensen te arrangeren. 

Door onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over hoe de mooiste dag van uw leven in te vullen. Met Beachclub Twins als trouwlocatie in Scheveningen wordt uw bruiloft een onvergetelijke dag.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement