Vrijgezellenfeest in Den Haag

Vrijgezellenfeest vieren in Beachclub Twins in Den Haag

Beachclub Twins gelegen aan het strand van Scheveningen in Den haag verzorgt grote en kleine vrijgezellenfeesten. Een unieke locatie om het laatste vrijgezellenfeest te vieren voor de grote dag. Een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest tot hele themafeesten. Strandtent Twins neemt alles uit handen. In overleg is er van alles mogelijk. Van striptease tot gekke spelletjes of een verkleedpartij van bruid en bruidegom. Maar ook de hapjes en drankjes. Omdat het meestal de bedoeling is dat alle deelnemers aan het vrijgezellenfeest de kosten betalen, biedt Twins onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Wij bieden ruimte aan 10 tot 1000 personen.

Vrijgezellenfeest en Workshops Den Haag

Beachclub Twins biedt diverse workshop om uw vrijgezellenfeest compleet te maken. Klik hier voor ons aanbod en prijzen Wilt u meer informatie over een vrijgezellenfeest bij strandpaviljoen Twins, vlakbij Den Haag?

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement