Vrijgezellenfeest in Scheveningen

Je vrijgezellenfeest vieren in Scheveningen?

 Op zoek naar een originele plek voor een vrijgezellenfeest Scheveningen? Dan ben je bij Beachclub Twins aan het juiste adres. Wij organiseren vaak grote of kleine vrijgezellenfeesten voor aankomende bruidsparen. Bruidsparen-to-be kiezen er steeds vaker voor om samen hun vrijgezelle status vaarwel te zeggen. In de aanwezigheid van hun vrienden en vriendinnen natuurlijk. Mooi weer of slecht weer; bij Twins is het genieten. Gezamenlijk of apart? Kijk op vrijgezellenfeest voor Mannen of speciaal voor Vrouwen

Beachclub Twins in Scheveningen

Beachclub Twins heeft een geweldige locatie vlak aan het strand waar het uitzicht onovertroffen blijft. Je kan hier een spetterend feest geven met Live muziek, een DJ of een artiest tot hele themafeesten. In overleg is er van alles mogelijk. Van striptease tot gekke spelletjes of een verkleedpartij van bruid en bruidegom. Maar ook de hapjes en drankjes. Twins houdt de prijs aantrekkelijk! Wij bieden onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kun je rekenen op een fikse korting. Onze ruimte biedt plek aan 10 tot 1000 personen Strandpaviljoen Twins voor een vrijgezellenfeest in Scheveningen!

Uiteraard bieden wij bij de activiteiten in Scheveningen een smakelijk menu en lekkere drankjes tegen een scherpe all-in prijs.

Entertainment en activiteiten in Scheveningen

Uw activiteiten in Scheveningen zijn niet compleet zonder de verschillende soorten van entertainment die wij te bieden hebben. Ook voor kinderen hebben wij passend entertainment. Suggesties voor entertainment werken wij graag samen met u uit. Wij bieden onder andere een DJ, bands, Casino en de ballon clown.

Waarom kiezen voor Beachclub Twins in Scheveningen?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.