Vergaderen

Voor zakelijke bijeenkomsten: vergaderen Scheveningen

Wilt u een keer in een totaal andere omgeving vergaderen? Dat kan in Scheveningen. Beachclub Twins biedt u ruime mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Wij beschikken over een sfeervolle locatie die wordt omgetoverd tot de ideale vergaderruimte. Het spectaculaire uitzicht op het strand en de zee zorgt voor meer motivatie bij de leden.

De ideale omgeving om te vergaderen

In onze multifunctionele locatie aan zee kunt u ongestoord vergaderen in Scheveningen. Wij bieden ruimte aan 10 tot 1000 personen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de juiste sfeer voor uw vergadering wordt gecreƫerd. Uiteraard is het mogelijk om uw vergadering te combineren met een van onze arrangementen. U kunt na het vergaderen in Scheveningen genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. Wij bieden u ook de mogelijkheid uw eigen arrangement samen te stellen.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

Waarom Twins

Als ervaren evenementenbureau mag u bij Twins het volgende verwachten:

  • Uitgebreid menu van overheerlijke gerechten
  • Verschillende soorten arrangementen
  • Gastvrijheid
  • Wifi
  • Combinatie van workshops en andere beach activiteiten.