BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN

BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN

BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN

BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN

Feestlocatie voor Partijen

De perfecte feestlocatie in Scheveningen

Bent u op zoek naar een feestlocatie voor een grote groep? Kies dan voor Beachclub Twins. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van trouwfeesten, personeelsfeesten, workshops en andere activiteiten op het strand. Beachclub Twins is een uitstekende feestlocatie voor grote groepen. Bij Twins krijg je een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid. Met onze all-in arrangementen heeft u ruime keuze voor uw activiteiten.

 

De mogelijkheden voor grote groepen

Twins beschikt over een grote locatie voor groepen. Wij bieden verschillende arrangementen inclusief eten en drinken. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende soorten entertainment. Uiteraard kunnen wij ook uw speciale wensen in vervulling laten gaan. Enkele activiteiten die u bij Twins kunt organiseren zijn:

Na een heerlijke barbecue, een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest maar ook hele themafeesten kunnen wij organiseren voor grote groepen. U kunt ook gebruik maken van ons aanbod om onbeperkt te eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting. Wij bieden locatie voor groepen van 10 tot 1000 personen.

 

 

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Algemeen

Arrangementen

Trouwen

Bedrijven

Activiteiten

Vergaderen

Touringcars

Groot bedrijfsfeest

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button