LUNCHEN SCHEVENINGEN

aan de boulevard van Scheveningen

Lunchen in Scheveningen

Even van je werkplek weg tijden de pauze of heb je iets zakelijks te bespreken? Ga je op stap, een dagje Scheveningen met de familie of een groepje vrienden? Kom dan eens langs bij Strandtent Twins. Zakelijk of familiair bij ons kun je lekker lunchen tegen scherpe prijzen. Twins biedt eenvoudige tot zeer uitgebreide lunches. Twins is de plek om te lunchen in Scheveningen. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, vlakbij het wereldberoemde Kuhrhaus. Een greep uit ons menukaart: Wij hebben lekkere tosti’s, broodjes met verschillend beleg, verse jus met een kopje koffie.

Beachclub Twins

Maar ook staan er bij ons gerookte zalm, oesters en champagne op de kaart. Kortom voor ieder wat wils! En na de lunch nog even lekker uitwaaien op het strand. Kom lunchen bij Twins in Scheveningen en wij maken het naar je zin!

Neem alvast een kijkje op ons menu

Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid. Het team van Beachclub Twins heet u van harte welkom.

U kunt genieten van het zeezicht en onze uitgebreide kaart. Vis, vlees maar ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens onze barbecuegerechten van de grill. Kijk verder op de site voor onze menukaart. Zelfs als het wat minder mooi weer is kunt u bij restaurant/Strandtent Twins in Scheveningen terecht want dan is het verwarmd en overkapt. We hebben openhaard tafels waar je lekker kunt loungen.  Maar met mooi weer kunt u ook heerlijk op het strand bediend worden.

Voor feesten en partijen is Restaurant/Beachlub Twins graag uw partner. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en hebben plek voor iedereen. Doordeweeks kun u rekenen op een fikse korting. Vraag naar Rebecca als je van plan bent een feestje te geven. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft een uitstekende locatie voor lunch, ontbijt en diner. Maar ook voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannen, vrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button