LUNCHEN SCHEVENINGEN

aan de boulevard van Scheveningen

Lunchen in Scheveningen

Even van je werkplek weg tijden de pauze of heb je iets zakelijks te bespreken? Ga je op stap, een dagje Scheveningen met de familie of een groepje vrienden? Kom dan eens langs bij Strandtent Twins. Zakelijk of familiair bij ons kun je lekker lunchen tegen scherpe prijzen. Twins biedt eenvoudige tot zeer uitgebreide lunches. Twins is de plek om te lunchen in Scheveningen. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, vlakbij het wereldberoemde Kuhrhaus. Een greep uit ons menukaart: Wij hebben lekkere tosti’s, broodjes met verschillend beleg, verse jus met een kopje koffie.

Beachclub Twins

Maar ook staan er bij ons gerookte zalm, oesters en champagne op de kaart. Kortom voor ieder wat wils! En na de lunch nog even lekker uitwaaien op het strand. Kom lunchen bij Twins in Scheveningen en wij maken het naar je zin!

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button