Barbeque Scheveningen

Op zoek naar de lekkerste barbeque in Scheveningen?

Bij het Grill Restaurant  en Beachclub Twins kunt u terecht voor een lekkere barbeque in Scheveningen. Dit restaurant is gelegen aan de boulevard, op steenworp afstand van De Pier, Holland casino en het Kurhaus. Wij zijn vanaf maart tot november, zeven dagen per week geopend van 9.00 tot 01.00 .

Een uitgebreid menu

Bij Beachclub Twins aan het strand van Scheveningen hebben wij diverse barbeque specialiteiten voor de liefhebbers. Op onze menukaart vindt u gerechten voor elk moment van de dag. Wij maken van vis en vlees de lekkerste gerechten. Ook vegetariërs komen aan hun trekken. Speciaal voor hen hebben wij vegetarische gerechten. Naast onze barbeque-specialiteiten serveren wij ook ontbijt, lunch en diner.

Optimaal genieten, ook tijdens slecht weer

Met mooi weer kunt u heerlijk op het strand bediend worden, waarna u een gezellige wandeling kunt maken over de boulevard. Maar u kunt ook blijven natafelen en genieten van de ondergaande zon. Bij minder mooie dagen is Beachclub Twins heerlijk verwarmd en kunt er lekker genieten van een goede borrel.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement