BBQ op het strand

bbq

Op zoek naar een strandtent om te bbq-en?

Dan is Beachclub Twins de juiste plek! Wij zijn gevestigd aan de boulevard van Scheveningen. Dit is een perfecte locatie om een feestje te bouwen of voor een bbq op het strand. Het terras van Beachclub Twins biedt plaats voor 10 tot 1000 personen en kan eventueel uitgebreid worden met luxe partytenten.

Een bbq op het strand met uw naasten

Bij Beachclub Twinshebt u de gelegenheid lekker met familie, vrienden of met uwpersoneel een bbq op het strand te organiseren. Wij hebben het wat makkelijker voor u gemaakt door een aantal arrangementen samen te stellen. Natuurlijk kunt u de gerechten wijzigen of het menu verder uitbreiden met onze supplementen en het invullen naar uw wens. Een bbq op het strand van Beachclub Twins kan van 2 tot 20 personen, onze arrangementen zijn er vanaf 20 personen.

De vegetariƫr is ook welkom in Beachclub Twins!

Als u vegetariƫr bent zorgen wij ervoor dat er vegetarische schotels aanwezig zijn. U hoeft zich dus niet uitgesloten te voelen. En kunt dan gewoon lekker eten en meegenieten met vrienden of familie.

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement