Ontbijten Scheveningen

Het ontbijt van Scheveningen

Begin de dag goed met een ontbijt aan zee van Twins. Beachclub Twins is een gezellige strandtent aan de boulevard van Scheveningen. Je kan hier rustig wakker worden op een van onze loungebanken en genieten van het prachtige uitzicht. Wij verzorgen een ontbijt naar wens. Een greep uit onze ontbijtkaart: Verse Jus, Eitje erbij,verse croissants, wentelteefjes, toast met jam of beleg als oude kaas, verse fruitsalade en natuurlijk niet te vergeten een lekker kopje koffie. We serveren een shared-ontbijt al voor € 9,90 (exclusief koffie en andere drankjes)

Beachclub Twins

Voor een familie met kinderen is het ontbijt van Scheveingen ideaal. Het strand is voor de deur en we hebben een luchtkussen voor de kids. Voor een zakelijke aangelegenheid is ons ontbijt perfect, groot of klein gezelschap, wij hebben de goede plek. We hebben ruimte zat voor allemaal. Het uitzicht werkt rustgevend!

Klik hier voor meer info over de mogelijkheden van ons ontbijt. Heb je vragen over ons ontbijt ?

 

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement