Paviljoen

Paviljoen Beachclub TWINS gelegen aan de boulevard van Scheveningen.

Beach club TWINS staat bekend om de gezellige  ongedwongen  sfeer. Naast het heerlijk vertoeven aan het  strand, kunt u genieten met familie  vrienden of collega’s,  in combinatie met ontbijt, lunch of diner van de fantastische  keuken van TWINS. TWINS is gespecialiseerd in het geven van schitterende feesten voor  grotere groepen zoals: bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen en  vrijgezellenfeesten.

Entertainment, speciaal thema in gedachte? Uw favoriete muzikale omlijsting of een DJ? TWINS verzorgt het voor U.  TWINS heeft  voor U de nieuwste  workshops  voor de culinaire, sportieve,  artistieke en creatieve gast. Alles is bespreekbaar en uitvoerbaar. Het “woordje nee” is ons  onbekend. Dit  in combinatie met ruim 30 jaar ervaring, maakt  dat uw bezoek aan Twins een onvergetelijke ervaring is.

Zit het Nederlandse weer even niet mee?  Wij overkappen voor u  het ruime paviljoen zodat uw geplande feest altijd door gaat. Ook voor de activiteiten hebben wij een alternatief programma! Voor jong en oud, van een drankje tot een compleet feest, Twins aan de Scheveningse kust, een must, als u er  even helemaal uit wilt zijn. TWINS,  strandpaviljoen op loopafstand van het Kurhaus, de Pier, het Holland Casino, Oud Scheveningen-dorp  en de Scheveningse Haven.