VRIJGEZELLENFEEST MANNEN

aan de boulevard van Scheveningen

Sterke stoere mannen op zoek naar een uitdaging? Dan is bijv Man Extreme de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Beachclub Twins gelegen Scheveningen organiseert grote en kleine vrijgezellenfeesten, ook speciaal voor mannen. In overleg is er veel mogelijk. Van striptease tot gekke spelletjes Maar ook de hapjes en drankjes. Omdat het meestal de bedoeling is dat de deelnemende mannen van het vrijgezellenfeest de kosten betalen, biedt Twins onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting.Wij bieden ruimte van 10 tot 1000 personen.

Het dagprogramma

Het Twins Man Extreme dagprogramma voor vrijgezellenfeest mannen ziet er als volgt uit:

  • Welkomstdrankje met/zonder alcohol.
  • Beach volleybal, er staat een veld voor jullie klaar waar gebruik van gemaakt kan worden.
  • Keuze uit 2 activiteiten: (in het arrangement zit één activiteit) 3×3 Expeditie of Powerboat
  • Gezellige uitgebreide BBQ

We spelen in op de verschillende weersomstandigheden. De locatie kan overkapt en verwarmd worden

Klik hier voor meer informatie over al onze arrangementen en andere workshops

3×3 Expeditie
Lukt het jullie om alle sleutels te vinden? Denken, doen, proeven en ervaren komen allemaal aanbod.expeditie 3×3 bij twins
De 6 sleutels worden verdiend door het uitvoeren van een vuurproef, behendigheidsproef, puzzelproef, eetproef, krachtproef en kennisproef.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest met collega of vrienden. Durven jullie de uitdaging aan met vuur maken, eetproeven etc.

Powerboat
Powerboat dan bedoelen we ook echte power, deze activiteit is echt een aanrader als je van snelheid houd. Zodra we de haven uitgevaren zijn en op open water belanden beginnen de motoren te brullen en kan het spektakel beginnen. Met de RIB’S halen wij snelheden van 85KM per uur over het water, dan springen we over de golfen en maken haakse bochten een kermis attractie is er niets bij. Op het moment dat wij de gashendel weer dicht draaien en uw ogen weer open doet, kunt u genieten van een prachtig uitzicht van de Scheveningse kust.

ZELFBBQ
Na de activiteiten Zelf-BBQ op een echte houtskool BBQ
De BBQ bestaat uit 5 soorten vlees, friet, salade, stokbrood en sausen.
Dieet wensen zijn bespreekbaar. We hebben hallal en veggie BBQ.

Drank op nacalculatie; er kan ook worden gekozen voor een drankarrangement van 7,- per persoon per uur.

Er geldt een minimale aanmelding van 15 personen

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button