VRIJGEZELLENFEEST ORGANISEREN

aan de boulevard van Scheveningen

Beachclub Twins gelegen aan het strand van scheveningen organiseert grote en kleine vrijgezellenfeesten. Bruidsparen-to-be kiezen er steeds vaker voor om samen hun vrijgezelle status vaarwel te zeggen. In de aanwezigheid van hun vrienden en vriendinnen natuurlijk.

Twins heeft de unieke locatie vlak aan het strand.

Twins biedt een spetterende beachparty met Live muziek, een DJ of een artiest tot hele themafeesten. In overleg is er van alles mogelijk. Van striptease tot gekke spelletjes of een verkleedpartij van bruid en bruidegom. Maar ook de hapjes en drankjes. Omdat het meestal de bedoeling is dat alle deelnemers aan het vrijgezellenfeest de kosten betalen, biedt Twins onbeperkt eten en drinken tegen een scherpe all-in prijs. Doordeweeks kunt u rekenen op een goede korting.
Wij bieden ruimte van 10 tot 1000 personen.

Een vrijgezellendag organiseren, help wat nu?
TWINS denkt graag met u mee om er een leuke complete dag van te maken vele gingen voor bij TWINS weet je zeker dat het vrijgezellenfeest een geslaagd feest gaat worden.

Hier onder wat verschillende arrangementen, we maken graag een arrangementen op maat elke vrijgezel is anders en heeft ander wensen.

Een BBQ met een workshop combineren geen probleem, na diner naar Crazy piano geen probleem wij verzorgen voor jullie de kaarten 1 contact persoon voor een complete dag.

  • arrangement vrijgezellen all-inn
  • girlpower
  • man extreme
  • overzicht workshops
  • zelfBBQ

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

 

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button