BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN

BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN

ACTIEVE WORKSHOPS

Beach Volleybal

Beach volleybal is altijd populair onder de mensen, deze vorm van volleybal is een variant van het zaalvolleybal. Er worden velden uitgezet afhankelijk van het aantal deelnemers, waarop de teams tegen elkaar zullen gaan strijden. Het belangrijkste is om een leuke dag op het strand te hebben en dat de bal zo veel mogelijk rond gaat zonder het zand te raken.

Huur volleybalveld
€ 50,- per veld incl. bal
Tijdsduur +/- 2,5 uur

volleybal toernooi
€ 15,- P.P. Incl. bal, spelschema, scheidsrechter en prijs voor de winnaars

Bubble Voetbal

De leukste activiteit van dit moment om te spelen met vrienden, familie of collega’s.
Op het sportstrand van Scheveningen speel je 2x 20 minuten 6 tegen 6.
Je zult voetballen in een grote bubble en spelregels zijn afgeschaft.

Super leuk om te doen, met collega’s, vrienden wordt vaak geboekt bij een vrijgezellenfeest.

Bubble voetbal € 20,- per persoon
Tijdsduur +/- 1,5 uur

Dit is slechts een greep uit ons aanbod aan workshops. ideeën voor andere workshops?
Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

ARCHARY Tag

Ga met je vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan, gewapend met pijl en boog sluip je zo stil mogelijk op je tegenstander af….. Ben je in shooting range, schiet en schakel je tegenstanders uit!
Altijd al de Robin Hood willen zijn van de Lage landen? Dit kan nu pak een pijl en boog en ga lekker aan de slag!
Wat is Archery Shoot out nou precies?

Shoot out is een mix tussen paintball, trefball.  De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade aan elkaar te richten toch voor een echte Robin Hood spelen.
Samenwerken staat voorop bij shoot out, probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander!
Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars a-tag!!!

Archary tag € 25,- per persoon
Tijdsduur +/- 1,5 uur

Scheveningen Beach Expeditie

Echt de een van de leukste activiteiten bij TWINS voor elke gezelschap!
Expeditie Scheveningen Beach, is een unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan.
Het is de ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!
Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen.
De kracht van expeditie is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef! Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie!

Scheveningen Beach Expeditie € 25,- per persoon
Tijdsduur +/- 2,5 uur

Wilde Ride

Dit is een heftig ritje voor de kust van Scheveningen, waarbij u zeker niet bang moet zijn voor wat spetters zout water. Dit is het ultieme uitwaaien.

Na afloop ben je weer blij dat je de gelegenheid hebt om weer wat bloed naar de vingertoppen te krijgen, want goed vasthouden is een must.
We maken gebruik van de elementen, springen over de golven en laten je
het vermogen van onze motoren en de G-krachten voelen.

Wilde Ride € 37,50 per persoon
Tijdsduur +/- 30 min varen

Fotoshoot

TWINS biedt u de mogelijkheid om een fotoshoot te boeken op het strand van Scheveningen. Een ideale activiteit als onderdeel van een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of te boeken als uitje voor de familie.

Fotograaf Stefan Zandbergen neemt u mee het strand op en maakt in overleg met u de gewenste foto’s. Ook bestaat er de mogelijkheid om enkele foto’s te schieten in de duinen van Scheveningen. Dit is 15 minuten wandelen vanaf TWINS. De fotograaf zal voorafgaand aan de fotoshoot contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. U ontvangt binnen 2 weken een link met minimaal 30 foto’s in hoge resolutie. Ideaal om zelf foto’s te ontwikkelen van een onvergetelijk dag in Scheveningen. Bij mindere weersomstandigheden kan de workshop gewoon doorgaan op de Beach Club.

Deze activiteit is te boeken met een minimale afname van 5 personen.

Fotoshoot € 20,- per persoon
Tijdsduur +/- 1,5 uur

TWINS Beachcamp

Een spannende competitie in groepsverband leuk met collega’s of een vrijgezellenfeest.
Twins beachcamp bestaat uit verschillende Beach games, een spannende competitie in groepsverband waar goed samen gewerkt moet worden. Om als winnaar er uit te komen een leuk activiteit met veel lol en teambuilding.

De verschillende onderdelen zijn:

  • Beachvolley
  • Touwtrekken
  • Funslang
  • Sponsbroekloop

Beach kamp € 20,- per persoon
Tijdsduur +/- 1,5 uur

Vliegeren is nog steeds hot!

Afhankelijk van de wind worden de kite’s voor de dag gekozen. U leert de techniek om de kite onder controle te houden en zo stap te kunnen zetten om een echte sprong te maken op het strand. Lekker even geen wifi met de wind in de haren op strand, en daarna op Beach Club Lekker bijkomen.

Vliegeren € 20,- per persoon
Tijdsduur +/- 1,5 uur

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button