BEACHCLUB TWINS

CULTURELE WORKSHOPS


CULTURELE WORKSHOPS

Scheveningen on tour met gids

Deze rondleiding laat het ontstaan en geschiedenis van het visserdorp zien. Daarbij krijgt u beeld van de strijd die de Scheveningers altijd hebben moeten voeren tegen het water en van de tot stand koming van de visserijhavens. De gids weet honderduit te vertellen over de geschiedenis van zijn dorp en zijn bewoners. Ook komen jullie komen langs de vuurtoren en de haven deze wandeling is echt een aanrader voor de liefhebbers van cultuur.

Scheveningen on tour met gids € 20,- p.p.
Tijdsduur +/- 2 uur

Ipad tour Scheveningen

Tijdens deze unieke, avontuurlijke en spannende tour ga jij bewapend met een iPad Scheveningen verkennen! Dankzij onze speciaal ontwikkelde app zal jij tijdens deze tour waanzinnige avonturen beleven. In deze interactieve game ga jij samen met je team de strijd aan tegen de andere teams. Ben jij ze te slim af?

Jij zal gedurende deze tour diverse opdrachten krijgen die ervoor zorgen dat deze tour de meest opwindende, spannende en avontuurlijke is die jij ooit hebt gedaan. Het doel van deze game is om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en daarbij natuurlijk ook een leuke route af te leggen. De opdrachten en uitdagingen zullen verschijnen op het scherm van je iPad en kunnen bestaan uit foto en video opdrachten, vragen over de locatie en meer breinbrekende vragen. De opdrachten komen pas in beeld wanneer jij met je team op de juiste locatie staat!

Ipad tour Scheveningen € 25,- p.p.
Tijdsduur +/- 2 uur

Clean The Beach

Bij deze activiteit doet u wat terug voor de samenleving, gelukkig worden steeds meer mensen bewust dat ze de rommel op moeten opruimen.
Op de stranden van Nederland blijft altijd veel afval achter en komt in de Noordzee terecht en dat komt niet te goede van de natuur.
Jullie gaan met een strandjutter op pad en aan de slag lekker even het hoofd en leggen en iets goeds doen voor het Scheveningse strand.
De opbrengst van deze activiteit wordt 1 x per jaar aan een stichting geschonken die zich inzet voor de Nederlandse stranden en de Noordzee.

Clean The Beach € 20,- p.p.
Tijdsduur +/- 2 uur

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button