BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN

BEACHCLUB TWINS

AAN DE BOULEVARD VAN SCHEVENINGEN


MUZIKALE WORKSHOPS

Djembe

Een energieke workshop waarbij de deelnemers swingend op Afrikaanse ritme over het strand gaan. Samen met ons trommelen of dansen brengt in de korte tijd een prettige sfeer en geeft veel energie. De Drempel om mee te doen is laag en ervaring is niet nodig, ook leuk als u al ervaring heeft met de djembe.

Djembe 25,- p.p.
Tijdsduur +/- 1,5 uur

Salsa on the Beach

Salsa is een dans stijl van Caribische oorsprong en is nauw verbonden aan andere bekende dansstijlen zoals de Merengue, Cha-cha-cha en de Bolero. In deze workshop leren jullie de beginselen van het salsadansen. Een swingende workshop waarbij alle deelnemers met de heupen los gaan.
Uniek aan deze workshop is niet op een dansvloer maar met de voetjes het zand in super leuk met vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Salsa dansen 20,- p.p.
Tijdsduur +/- 1,5 uur

Zumba

Zumba betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”. Zumba is geïnspireerd op de Latijns-Afrikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Deze workshop is nu een trend in de sportscholen nu ook aan de Nederlandse kust bij Twins. Het verschil met andere workouts is dat u aan het sporten bent zonder dat u het gevoel heeft dat u aan het sporten bent, om dat het gewoon leuk is.

Zumba 20,- p.p.
Tijdsduur +/- 1,5 uur

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button