Workshops in Scheveningen

Workshops Scheveningen

Bent u op zoek naar de juiste locatie voor een workshop in Scheveningen?

Beachclub Twins gelegen aan de boulevard van Scheveningen verzorgt verschillende workshops waaronder de populaire workshop tapas leren bereiden. Tijdens deze gezellige culinaire workshops leert u 10 verschillende tapas maken uit verschillende regio’s in Spanje. Of een workshop wijnproeven!

Diverse workshops Beachclub Twins

Onze wijnexpert zal jullie op unieke wijze laten genieten van diverse soorten wijnen. Uiteraard wordt de etiquetteleer van het tafelen niet overgeslagen. Door jarenlange ervaring weet onze expert alles te vertellen over de do’s en dont’s van het wijn drinken. Heeft u uw lekkerste wijntje gevonden? U kunt hem na afloop tegen inkoopsprijs aanschaffen. En wat dacht u bijvoorbeeld van de African Dance Energizer; een energieke workshop waarbij het personeel swingend door het kantoor gaat! Ervaar het Afrikaans ritme op het strand.Samen met ons ‘trommelen’ of dansen brengt in korte tijd een prettige sfeer en geeft veel energie. Of een workshop salsa dansen! Salsa is een dansstijl van Caribische oorsprong en is nauw verbonden aan andere bekende dansstijlen zoals de Merengue, Cha-cha-cha en de Bolero. In de salsa workshop leren de gasten de beginselen van het salsadansen. Een swingende workshop waarbij alle collega’s/ vrienden met de heupen los gaan.

Nieuw bij TWINS: 3×3 expeditie
TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek bedrijfsuitje. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement