Kookworkshop Scheveningen

Ben je op zoek naar waar je een kookworkshop kan volgen in Scheveningen? Als bedrijfsuitje of familie-uitje? Beachclub Twins heeft het in Huis!

Wij bieden 2 verschillende kookworkshops. Tapas en Sushi. Beiden workshops zijn vanaf 10 personen. Bij grotere groepen is er korting mogelijk. In de kookworkshops komt de geschiedenis van beiden keukens aan bod maar vooral leer je de kneepjes van het vak en ben je nadien goed genoeg om zelf een spaans of japans etentje te geven.

Onze kookworkshops duren ongeveer 2 a 3 uur en worden gegeven door een echte kok. Daarna kun je je zelfbereide hapjes onder het genot van sake of een goed glas wijn nuttigen. Onze kookworkshops zijn bij goed weer buiten op ons terras. Bij slecht weer is het ook heel gezellig binnen vertoeven. Beachclub Twins heeft tevens een verwarmd terras wat overkapt kan worden.

Wil je meer weten over onze kookworkshops in Scheveningen?

Dit is slechts een greep uit ons aanbod aan workshops. ideeën voor andere workshops?
Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Voor vragen en of reserveringen van een workshop in Scheveningen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Tel: 06-13449203.

NEEM CONTACT MET ONS OP

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement