Workshop sushi Scheveningen

workshop-sushi

Wil je sushi leren maken?  Dan ben je bij Beachclub Twins aan het goede adres. Wij organiseren sushi workshops als vrijgezellenfeest, teambuilding of personeelsfeest. Maar natuurlijk ook ter gelegenheid van iets feestelijks met familie of vrienden.

Leer sushi maken in een workshop

In deze workshop leer je op de juiste manier sushi maken met goede ingrediënten. Tijdens het sushi maken, kun je natuurlijk ook meteen je creaties sushi proeven, dus de workshop is meteen een maaltijd. Wij leren je tijdens deze workshop hoe je verschillende sushi maakt en over diverse Japanse tradities en gebruiken. Aan het einde van de workshop, is er de zogenaamde vrije ronde, waarin je in je zelf de lekkerste sushies nog eens kunt proberen te maken. Tijdens de workshop wordt er verteld over de geschiedenis van de sushi  en Japanse tradities. Vanzelfsprekend leer je eten met stokjes. Dit alles vergezeld met een lekker kopje sake.

Beachclub Twins in Scheveningen

Beachclub Twins ligt aan de boulevard van Scheveningen dichtbij het Kuhrhaus. Wij zijn goed te bereiken met openbaar vervoer ook is er genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

Dit is slechts een greep uit ons aanbod aan workshops. ideeën voor andere workshops?
Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Voor vragen en of reserveringen van een workshop in Scheveningen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Tel: 06-13449203.

NEEM CONTACT MET ONS OP

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement