Chris Pubquiz

Kom Pubquizen bij Twins in Scheveningen.

De Chris pubquiz combineert het beste van twee werelden. Een fantastische pubquiz en een hilarische comedy act! Wie wil dat nou niet?

Tijdens onze pubquiz krijgen jullie vragen voorgeschoteld over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals muziek, algemene kennis, actualiteiten, BN’ers en ga zo maar door. Wat is er dan anders dan al die andere pubquizen? Ons hilarische groepsuitje wordt gepresenteerd door een stand up comedian! En niet zo maar eentje.. Chris van der Ende, een door de wol geverfde comedian, is jullie quizmaster gedurende deze unieke pubquiz. Hij is onder andere bekend van Comedy Adventure, Comedy Explosion, het Comedy Café en zijn vele optredens bij bijvoorbeeld Comedy Factory en Raymann is laat.

Tijdens dit hilarische uitje nemen jullie het in teams van 5 á 6 personen tegen elkaar op. Wie weet tussen de sterke one-liners, vlijmscherpe opmerkingen en hilarische grappen het hoofd koel te houden? Wie gaat er met de meeste punten vandoor en sleept die hoofdprijs in de wacht? Of wordt jullie avond één grote hilariteit?

Één ding is zeker, onze Chris pubquiz, is een gegarandeerd succes voor jullie groepsuitje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje bij Beachclub Twins in Scheveningen.

De Chris Pubquiz is inclusief:

  • Presentator (stand up comedian)
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijsje voor het winnende team
  • Bekijk al onze workshops hier
Duur
 2 uur
15 tot 50 personen €  25,- p.p.
Boven de 50 personen  prijs op aanvraag

 

Dit is slechts een greep uit ons aanbod aan workshops. ideeën voor andere workshops?
Wij horen ze graag en werken ze tot in de details voor u uit.

Voor vragen en of reserveringen van een workshop in Scheveningen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Tel: 06-13449203.

NEEM CONTACT MET ONS OP

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement