Restaurant Scheveningen

aan de boulevard van Scheveningen

Restaurant Scheveningen: Beachclub Twins

Bent u op zoek naar een restaurant in Scheveningen? Dat kan bij Twins vanaf maart tot november. Ons restaurant ligt nog geen 10 minuten lopen van het Circustheater. Ons restaurant is bovendien rolstoelvriendelijk. Iedere dag is het restaurant open. Combineer uw circustheaterbezoek of dagje uit in Scheveningen met een hapje aan het strand. Laat u verassen door ons heerlijke ontbijt, lunch of diner. Beachclub Twins ligt aan de boulevard van Scheveningen. Kom bij onze Beachclub genieten van een heerlijke zomerdag aan het strand. Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid. Het team van Beachclub Twins heet u van harte welkom.

U kunt genieten van het zeezicht en onze uitgebreide kaart. Vis, vlees maar ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens onze barbecuegerechten van de grill. Kijk verder op de site voor onze menukaart. Zelfs als het wat minder mooi weer is kunt u bij restaurant/Strandtent Twins in Scheveningen terecht want dan is het verwarmd en overkapt. We hebben openhaard tafels waar je lekker kunt loungen.  Maar met mooi weer kunt u ook heerlijk op het strand bediend worden. Na het eten, een wandeling maken over de gezellige Scheveningse boulevard of bij ons blijven natafelen en de ondergaande zon bekijken…

Restaurant aan het strand van Scheveningen

Voor feesten en partijen is Restaurant/Beachlub Twins graag uw partner. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en hebben plek voor iedereen. Doordeweeks kun u rekenen op een fikse korting. Vraag naar Rebecca als je van plan bent een feestje te geven. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft een uitstekende locatie voor lunch, ontbijt en diner. Maar ook voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannen, vrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button