Restaurant Scheveningen

aan de boulevard van Scheveningen

Restaurant Scheveningen: Beachclub Twins

Bent u op zoek naar een restaurant in Scheveningen? Dat kan bij Twins vanaf maart tot november. Ons restaurant ligt nog geen 10 minuten lopen van het Circustheater. Ons restaurant is bovendien rolstoelvriendelijk. Iedere dag is het restaurant open. Combineer uw circustheaterbezoek of dagje uit in Scheveningen met een hapje aan het strand. Laat u verassen door ons heerlijke ontbijt, lunch of diner.

U kunt genieten van het zeezicht en onze uitgebreide kaart. Vis, vlees maar ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens onze barbecuegerechten van de grill. Kijk verder op de site voor onze menukaart. Zelfs als het wat minder mooi weer is kunt u bij restaurant/Strandtent Twins in Scheveningen terecht want dan is het verwarmd en overkapt. We hebben openhaard tafels waar je lekker kunt loungen.  Maar met mooi weer kunt u ook heerlijk op het strand bediend worden. Na het eten, een wandeling maken over de gezellige Scheveningse boulevard of bij ons blijven natafelen en de ondergaande zon bekijken…

Restaurant aan het strand van Scheveningen

Voor feesten en partijen is Restaurant/Beachlub Twins uw partner. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en hebben plek tot 100 personen. Door de weeks kun u rekenen op een fikse korting.

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button