Ontbijten Scheveningen

aan de boulevard van Scheveningen

Het ontbijt van Scheveningen

Begin de dag goed met een lekker ontbijt aan zee. Beachclub Twins is een gezellige strandtent aan de boulevard van Scheveningen. Je kan hier rustig wakker worden op een van onze loungebanken en genieten van het prachtige uitzicht. Wij verzorgen een ontbijt naar wens. Een greep uit onze ontbijtkaart: Verse Jus, Eitje erbij,verse croissants, wentelteefjes, toast met jam of beleg als oude kaas, verse fruitsalade en natuurlijk niet te vergeten een lekker kopje koffie. We serveren een shared-ontbijt al voor € 9,90 (exclusief koffie en andere drankjes)

Beachclub Twins

Voor een familie met kinderen is het ontbijt van Scheveningen ideaal. Het strand is voor de deur en we hebben een luchtkussen voor de kids. Voor een zakelijke aangelegenheid is ons ontbijt perfect, groot of klein gezelschap, wij hebben de goede plek. We hebben ruimte zat voor allemaal. Het uitzicht werkt rustgevend!

Een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid. Het team van Beachclub Twins heet u van harte welkom.

Zelfs als het wat minder mooi weer is kunt u bij restaurant/Strandtent Twins in Scheveningen terecht voor een lekker ontbijt want dan is ons strandpaviljoen verwarmd en overkapt. We hebben openhaard tafels waar je lekker kunt loungen.  Maar met mooi weer kunt u ook heerlijk op het strand bediend worden. Na het eten, een wandeling maken over de gezellige Scheveningse boulevard of bij ons blijven natafelen en de ondergaande zon bekijken…

Klik hier voor het menu en meer info over de mogelijkheden van ons ontbijt.

Voor feesten en partijen is Restaurant/Beachlub Twins graag uw partner. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en hebben plek voor iedereen. Doordeweeks kun u rekenen op een fikse korting. Vraag naar Rebecca als je van plan bent een feestje te geven. Bellen is sneller: 06-13449203.

Twins heeft een uitstekende locatie voor lunch, ontbijt en diner. Maar ook voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest voor mannen, vrouwen of samen. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi of cocktails maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november; 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.

Meer weten, de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken?

Call Now Button